Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Lägerplanering – så gör vi

5 april 2023 19:00 - 20:30

|Återkommande Evenemang (Se alla)

Ett evenemang var 1 månad som börjar kl. 19:00 på dag First i månaden, och som upprepas till 7 juni 2023

Ledare & Funktionärer
Styrelse

Första onsdagen varje månad träffas alla ledare, funktionärer och andar vuxna i Scoutkåren. Varje träff har ett eget program där vi lär oss mer om friluftsteknik, ledarskap eller annat vi behöver för att utvecklas som scoutledare, har trevligt tillsammans och diskuterar gemensamma angelägenheter i vår förening.

Idag kommer vi koncentrera oss på sommarens läger. Vi hoppas såklart få till ett kårläger i sommar, men många av oss har begränsad erfarenhet av hur man planerar och genomför ett läger. Tillsammans har vi dock många idéer och mycket kunskap. Så både du ledare och funktionär som är alldeles ny och du som varit på läger sen du var barn: nu samlas vi och hittar på något riktigt kul i sommar!

Vad händer eg på ett läger, hur planerar man det och hur behöver vi förbereda oss? Och framförallt: vad vill vi göra, vilka äventyr vill vi erbjuda barnen? På den här träffen tar vi tag i det. Det känns angeläget att så många som möjligt kommer, och bra om varje avdelning är representerad på något sätt. Prata gärna ihop er på avdelningarna om vad ni skulle vilja göra, datum som kan tänkas passa osv.

Vi ses på onsdag!

Plats

Scoutgården, Kisa
Fimongatan 14
Kisa, 59036 Sverige

Arrangör

Kisa scoutkår
E-post:
info@kisascout.se